Privatlivspolitik og databeskyttelse (GDPR)

0. Introduktion

Det er vigtigt for os, at være en ansvarlig og transparent virksomhed.

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan jeg indsamler og behandler persondata når bruger min website, bestiller ydelser og kommunikerer med mig.

Hvis du repræsenterer en virksomhed eller organisation vil informationerne vi behandler hovedsageligt blive brugt i forhold til den virksomhed eller organisation, som du repræsenterer.

Denne privatlivspolitik finder anvendelse i alle de persondata du giver os, eller som vi indsamler igennem vores website eller andre kilder.

Fotograf Allan Egeberg er dataansvarlig for de indsamlede persondata. Hvis du har brug for at kontakte os, kan du kontakte os på nedenstående oplysninger.

Denne privatlivspolitik inkluderer:

– Hvilke persondata vi indsamler og formålet med dette

– Deling af persondata

– Tilbagekaldelse af samtykke samt sletning af persondata

– Dine rettigheder

– Kontaktinformation

– Ændringer i privatlivspolitikken

1. De persondata vi indsamler og formålet med dette

 1.1 – Når du bruger vores website

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte følgende: danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

Persondata
Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den juridiske baggrund for at behandle data fra vores website kan findes i EU General Data Protection Regulation (GDPR) artikel 6, sektion 1f.

1.2 – Når du bestiller ydelser fra os

Vi indsamler information om dit navn, e-mailadresse og telefonnumre samt, fakturaadresse, leveringsadresse, betalingsmetode, leveringsperiode, hvilke ydelser vi skal levere samt hvornår. Hvis du repræsenterer en virksomhed eller organisation vil vi det hovedsageligt være dennes informationer, samt navne, e-mailadresser, telefonnumre og stillinger på vores kontaktpersoner.

Formålet er at kunne levere de bestilte ydelser og overholde vores aftaleforpligtelser.

Den juridiske baggrund for at behandle disse data kan findes i EU General Data Protection Regulation (GDPR) artikel 6, sektion 1b eller 1f.

1.3 – Når du har spørgsmål eller kommunikerer med os i almindelighed

Vi indsamler information om dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og data om den virksomhed eller organisation du repræsenterer samt nødvendige informationer om den opgave du forespørger på.

Formålet er at besvare dine spørgsmål eller at kommunikere med dig for at sikre, at den ydelse du ønsker fra os kan leveres.

Den juridiske baggrund for at behandle disse data kan findes i EU General Data Protection Regulation (GDPR) artikel 6, sektion 1f.

1.4 – Når du repræsenterer en virksomhed eller organisation, som er kunde hos  Fotograf Allan Egeberg Vi indsamler information om dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og infirmation on den virksomhed eller organisation, som du repræsenterer, samt alle andre data du giver os om dig selv på nær følsomme persondata.

Formålet er at kunne kommunikere med dig over e-mail eller telefon og betjene dig og den virksomhed eller organisation, du repræsenterer, på den bedst mulige måde inklusive at tage hensyn til specielle ønsker eller behov eller krav og give os forudsætningerne til at tilbyde den repræsenterede virksomhed eller organisation relevant information om  Fotograf Allan Egeberg og den bestilte ydelse.

Vi benytter også informationen til at kontakte dig eller den repræsenterede virksomhed eller organisation om vores ydelser og/eller at sende dig information om den samme eller lignende ydelser, som kunne interessere dig eller den repræsenterede virksomhed eller organisation.

Den juridiske baggrund for at behandle disse data kan findes i EU General Data Protection Regulation (GDPR) artikel 6, sektion 1f.

1.5 – Når du repræsenterer en levarandør

Vi indsamler information om dit navn, e-mailadresse og telefonnummer samt oplysninger om den repræsenterede leverandør, samt alle andre data du giver os om dig selv på nær følsomme persondata.

Formålet er at kommunikere med dig på e-mail og telefon omkring de ydelser du eller den repræsenterede levarandør tilbyder os.

Den juridiske baggrund for at behandle disse data kan findes i EU General Data Protection Regulation (GDPR) artikel 6, sektion 1f.

2. Deling af dine persondata

Vi deler kun persondata når det er påkrævet af loven eller for at kunne levere ydelser, som vi tilbyder.

Dine persondata kan blive delt med eksterne partnere, som behandler persondata på vores vegne. Vi bruger både eksterne partnere til nogle af vores kerneydelser samt periferere ydelser, samt til teknisk hjælp med vores hjemmeside og behandling og opbevaring af data i vores systemer. En liste over databehandlere kan indhentes ved at kontakte fotograf Allan Egeberg igennem kontaktinformationen nedenfor.

Disse firmaer er databehandlere og er underlagt vores procedurer. Disse databehandlere kan ikke behandle data til noget andet formål end for at overholde din aftale med os og har tavshedspligt angående disse data. Vi har underskrevet databehandleraftaler med alle databehandlere, som behandler persondata på vores vegne.

Fotograf Allan Egeberg overfører ikke data udenfor EU.

3. Tilbagekaldelse af samtykke og sletning af persondata

Vi indsamler ikke persondata når du navigerer rundt på vores hjemmeside. Vores analyseværktøj indhenter ikke IP-adresser eller lignende personlige oplysninger. Hvis du vælger at bruge vores kontaktformular vil din kontaktformular (inkl. navn, telefonnummer, e-mailadresse, evt. firmanavn og besked) blive gemt i vores backend database.

Data indsamlet under din kommunikation med os eller som del af din leveringsaftale med os vil blive slettet når du eller den virksomhed eller organisation du repræsenterer ikke længere er kunde hos fotograf Allan Egeberg. Undtagelse for dette er når 1) vi har en legitim interesse i at beholde dem i en længere periode end det, 2) hvis det er nødvendigt for at et juridisk anliggende kan blive vurderet, anvendt eller forsvaret, eller 3) hvis opbevaring er nødvendig for at opfylde juridiske grundlag. Det samme er gældende for både kunder og leverandører.

Materiale vedrørende regnskab vil blive gemt i fem år indtil slutningen af regnskabsåret for at overholde loven vedrørende regnskab.

4. Dine rettigheder

 Retten til indsigt 

Du kan når som helst bede om information fra os om de data vi har registreret om dig, om hvilket formål det tjener, kategorien af personlig data, hvilken potentiel modtager af data, hvorfra dataene stammer fra.

Du har ret til at modtage en kopi af de persondata vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine persondata, send os da venligst en skriftlig henvendelse til din kontaktperson hos fotograf Allan Egeberg eller benyt kontaktinformationen i nedenstående sektion. For at opnå korrekt databeskyttelse kan du blive bedt om at dokumentere, at du er den, som du udgiver dig for at være.

Retten til korrektion
Du har til enhver tid ret til at få korrigere dine data, hvis de er forkerte. Hvis du opdager fejl i dine persondata eller for den repræsenterede virksomhed eller organisation, så henvend dig straks til din kontaktperson hos fotograf Allan Egeberg eller benyt kontaktinformationen i nedenstående sektion, så vi kan korrigere det.

Retten til at blive glemt (få slettet dine data) 

I nogle tilfælde har du ret til at få hele eller dele af dine hos os opbevarede persondata slettet. Dette kan for eksempel ske ved at tilbagekalde dit samtykke eller fordi vi ikke har en anden juridisk årsag for at behandle disse data. Hvis det til stadighed er nødvendigt for os at behandle disse data – som for eksempel at overholde juridiske forpligtelser, at det er nødvendigt for at et juridusj anliggende kan blive vurderet, anvendt eller forsvaret, eller i regnskabsøjemed – er vi ikke forpligtet til at slette dine persondata. Se i øvrigt sektion 3 for beskrivelse af vores vilkår for tilbagekaldelse af samtykke og sletning af persondata.

Retten til at begrænse behandling til kun opbevaring 

I nogle tilfælde har du ret til at indskrænke vores databehandling til kun at omfatte dataopbavaring. Det kan for eksempel være hvis de data vi har ikke er korrekte. Se i øvrigt sektion 1 for oplysning om vores juridiske grundlag for databehandling.

Retten til indsigelse 

Du har til enhver tid ret til indsigelse overfor vores behandling af dine persondata i forhold til direkte markedsføring, inklusive behandlingen vi udfører for at målrette vores markedsføring.

Derudover har du til enhver tid ret til at indsige imod behandlingen af dine persondata, som vi baserer på vores legitime interesse af grunde, som vedrører din personlige situation.

Retten til at tilbagekalde samtykke 

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykker du har givet os. Det kan for eksempel være i forhold til nyhedsmail eller direkte markedsføring.

Retten til at klage 

Hvis du tror, at vi ikke behandler dine persondata på den rigtige måde, så henvend dig straks til din kontaktperson hos fotograf Allan Egeberg eller benyt kontaktinformationen i nedenstående sektion. På den måde kan vi se på din sag og forsøge at rette op på fejlen.

Du kan til enhver tid klage til det nationale datatilsyn hvis du tror, at vi ikke behandler dine data korrekt. Du kan finde yderligere oplysninger samt kontaktinformation fra Datatilsynet på website www.datatilsynet.dk

5. Kontaktinformation

Websitet ejes og publiceres af:

Fotograf Allan Egeberg

CVR-nr. 19341798

Telefon: 27112222

Email: hello@egebergfoto.dk

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer til disse politikker, eller du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte os på ovenstående kontaktinformationer.

6. Ændringer i disse privatlivspolitikker

Den nyeste version af denne privatlivspolitik er altid tilgængelig på vores website www.egebergs.dk/?page_id=229 samt de kan udleveres hvis du kontakter os.